[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 7. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


06. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI

Poletni ste i puni entuzijazma, što Vas čini dodatno šarmantnim. Pošto se nalazite u situaciji kad Vam je dopadljivost više nego neophodna, iskoristite je, ali na diskretan način.

Očigledno da ste se prevarili bar kad je neko iz bliže okoline u pitanju. Sad se kajete, ali nemate kome da poverite šta Vas muči. Situacija je neizvesna. Vaša očekivanja su očigledno bila preterana.

Puni ste energije, ali i nervozni. Pošto je nepromišljenost jedna od trenutno izraženih osobina, moguće su povrede. Zato se po svaku cenu potrudite da ih izbegnete. Siđite sa oblaka i budite racionalni.

 

RAK LAV DEVICA

Razmišljate o vrednostima. Za većinu ljudi one su materijalne prirode, dok vi više cenite one nematerijalne. Pošto se užasavate besparice nastojaćete da je po svaku cenu izbegnete. Cenite kvalitet.

I dalje ste u minus fazi, bar kad je zdravlje u pitanju. Osećate se mrzovoljno, ne sijate onim samo Vama poznatim sjajem. Pohvale i komplimenti nedostaju Vašoj sujeti. Ne sekirajte se, ovo stanje je prolazno.

Budite oprezni u verbalnoj komunikaciji pošto svojom nesmotrenom otvorenošću možete povrediti neku blisku osobu. Maksimalna samokontrola pomoći će vam da izbegnete moguće opasnosti.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Okrenuti ste lepšoj strani života i na samo Vama svojstven način uživate. Bežite od jednog problema, jer nemate snage da se sa njim suočite. Pošto nemate vremena za gubljenje krenite sa rešavanjem problema.

Sve se vrti oko želje za dominacijom. Kad to činite Vi nema problema. Kad neko pokuša da Vam nametne svoju volju nastupaju nevolje. Užasavate se nametljivih osoba. Nažalost, danas ćete ih teško izbeći.

Okrenite se sigurnim poslovima jer tako nećete biti na gubitku. Ukoliko špekulišete moguća su razočarenja, pa i zdravstvene tegobe. Zato radite samo oprobane stvari, družite se samo sa pravim osobama.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Nije Vam težak posao, ali Vam problem pričinjavaju saradnici. Nikako da se priviknete na njihov stil rada, koji se dijametralno razlikuje od Vašeg. Morate biti tolerantniji i poštovati druge.

U sve što radite želite da unesete lični pečat. Trudite se da budete originalni, ali Vam to ne uspeva. Iako će neko pokušati da Vas izbaci iz koloseka neće mu poći za rukom. Od stresa se branite smehom.

Svesni ste da nešto morate da promenite u pristupu tekućem problemu. Pošto ovako dalje ne ide, od Vas se očekuje radikalniji potez. Da li imate hrabrosti za tako nešto? Dobro razmislite.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:40h

Rim: Kurs za ljubavnike u Italiji

19:50h

London: Britanci o braku princa Čarlsa

     


     


FastCounter by LinkExchange