[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 5. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


04. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI

Mogući su sukobi s partnerom. Pokušajte da se obuzdate, jer ćete pogoršati ionako lošu situaciju, ne samo po pitanju emocija već i zdravlja. Morate nekako doći do svog duševnog mira i boljeg zdravlja.

Bikovi su skoncentrisani na posao i na zdravstveni problem. Ukoliko ste emotivno nezadovoljni znajte da ste stvarali pogrešnu predstavu o voljenoj osobi. Osećanja nisu uzvraćena, zabrinuti ste.

Postavlja se pitanje granice do koje možete da izdržite. Primećujete da se ona sve više širi, ali i da nezadovoljstvo raste. Pošto je na udaru nervni sistem, pokušajte da izbalansirate situaciju.

 

RAK LAV DEVICA

Bavite se svojim omiljenim poslom vezanim za kuću. Dan je u znaku partnerstva, vernih prijatelja, i dobrog druženja. Blaga nervoza govori da Vam sve osobe sa kojima se družite ne prijaju. Izbegavajte ih.

Pred Vama je izuzetno uspešan poslovni dan. Kriza je prošla pa sada mirno možete da uživate na lovorikama. Svakoj sujeti godi priznanje, pa i Vama. Ono što ide kao pride je i finansijski dobitak većih razmera.

Izuzetno naporan dan. Po pitanju posla neće biti problema, jer mnogo možete da izdržite. Ukoliko se ovo odnosi na zdravlje. nije isključeno da će se sanirani problem aktivirati. Shvatite da je problem prolazan.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Nervozni ste, nezadovoljni i u energetskom deficitu. Neko će pokušati da atakuje na ono do čega najviše držite - Vašu ličnost. Kritiku ne shvatate dobronamerno, već se ljutite. Budite fleksibilniji.

Stara simpatija Vam zadaje muke. Pokušaće da Vas uznemiri i ponovo osvoji. Uzalud. Samo ćete se nervirati, ali nećete dozvoliti da idete u nazad. Nema ničeg goreg od vraćanja. Ulećete u novu vezu.

Dan u znaku institucija i sklapanja povoljnih aranžmana. Imaćete u svemu uspeha. Morate biti oprezni kad je partner u pitanju, pošto ste mnoge obaveze prebacili na njega. Neće to trpeti dugo.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Ukoliko imate emotivnih nesporazuma, krivica leži u Vašoj stidljivosti. Iako na prvi pogled delujete robusno, nije isključeno da je to samo maska. Morate voljenoj osobi na fini način izjaviti ljubav.

Potrebna Vam je ljubav, kako bi povratili samopouzdanje i stekli mir. Ako to ne ostvarite mogući su strahovi i ozbiljnije zdravstvene tegobe. Problem je u tome što partner ne prihvata Vaša pravila igre.

Nije Vam dobro. Nerešeni problemi i loša komunikacija utiču na zdravlje. Pošto morate ovaj problem rešiti, krenite od uzroka. Promenite nešto u odnosu prema okolini, biće i Vama mnogo bolje.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

15:16h

Vežbe za čvršći stomak

15:31h

Strategije za izbor partnera - teorija i praksa: najčešća pitanja i odgovori stručnjaka

15:42h

Postanite seksepilniji ljubavnik: Prečicom do neodoljivosti

16:28h

Maštovitost se nagrađuje

19:30h

Horoskop za ponedeljak

     


     


FastCounter by LinkExchange