[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 1. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


31. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Od trenutnih planova slaba vajda. Ne očekujte od drugih pomoć, bilo bi poželjno da sami zasučete rukave. Pošto je nastupila opšta malaksalost, sačekajte sa posetom lekaru, moguća pogrešna dijagnoza. Neraspoloženi ste pošto se stvari ne odvijaju željenim tokom. Jedan od razloga za očaj su ili posao ili učenje. Imate osećaj da tapkate u mestu. Ako nastavite ovim tempom da se nervirate, razbolećete se. Uspešno ostvarujete sve poslovene ideje, planirate i udružujete se. Pošto je dan povoljan za kontakte, iskoristite ga na maksimalan način. Vaš šarm će biti neodoljiv. Najzad se stvari odvijaju po želji.

 

RAK LAV DEVICA
Posao koji je aktuelan zahteva druženja. Pošto najbolje funkcionišete kad ste sami, moraćete da uložite izvestan napor, kako bi sve stvari držali pod kontrolom. Preterujete. Urazumite se! Potrudite se ako želite da ostvarite cilj. Smatrate da Vam sve ne ide od ruke, pa ste skloni samosažaljenju. Srećom da imate posla preko glave. Rešenje je da se korenito promenite. Možete Vi to kad hoćete. Uživajte što više. Postigli ste željeni cilj, ali niste zadovoljni. Život teče dalje i Vi planirate nove poslovne poteze. Rezon je ispravan, uspeh je vidljiv. U ljubavi možda neprijatno iznenađenje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Iako činite sve što je u Vašoj moći da popravite situaciju u kojoj se nalazite, to Vam teško polazi za rukom. Više okolnosti Vas koče i ne dozvoljavaju napredak. Bežite u bolest, a ima rešenja, razmislite. Na poslu je bilo briga i nerviranja preko glave. Osećate potrebu da se smirite u društvu voljene osobe. Ali tu Vas tek čekaju uzbuđenja. Uzbuđenja su toliko intenzivna da mogu biti neprijatna. Zadovoljni ste postignutim rezultatima, moglo bi se reći u svim segmentima života. Trenutno ste okrenuti uživanju u lepim stvarima i prepuštanju ljubavnom zanosu. Nadoknađujete to što ste ga zapostavljali.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ostvarujete uspešnu komunikaciju pošto se družite sa osobama koje su na Vašim talasnim dužinama. U poslednje vreme njih je sve manje, ali ih na sreću još ima. Pazite da ne ostanete sami, a to nije zgodno. Svi planovi padaju u vodu, pošto je iskrsao novčani problem. Pokušavate da ga sanirate. Shvatate da niste mađioničar, a toliko stvari je potrebno da biste se lepo osećali. Izlaz: šetnja s voljenom osobom. Raspoloženje je promenljivo, a emocije uzavrele. Pošto ste stidljivi, pokušavate da prikrijete osećanja. Tako Vaše želje zavise od partnerovog ponašanja. Samo partner Devica, može da Vas razume.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

     


     


FastCounter by LinkExchange