[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 13. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


12. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI

Oslabljen imunitet u prolećne dane je normalna pojava sa kojom se morate suočiti. Ne budite pasivni, već nađite adekvatan lek za ovu boljku. Pošto Vam se ništa ne mili, strpite se i sačekajte bolja vremena.

Loše se osećate duže vreme. U početku niste na to obraćali pažnju, ali je postalo evidentno da nešto nije u redu. Potražite savet stručnjaka, tako ćete prevazići bolesno stanje tela i duha. Nije ništa strašno.

U situaciji ste da uspešno rešavate probleme vezane za kuću. Posao se odvija po ustaljenom šablonu, partnera ne možete da promenite, ali možete da učinite nešto kad je dom u pitanju. Zabava u društvu.

 

RAK LAV DEVICA

Dosadila Vam je kuća pa ćete poželeti da napravite kraći izlet. Mnogi Rakovi žele i nov posao, pošto je njihov nervni sistem doveden do usijanja zbog loše materijalne situacije, a štedite preko mere.

Iako ste zadovoljni postignutim rezultatima, ne posustajete. »Nema odmora dok traje obnova«. Namirisali ste dobru zaradu, pa ćete poželeti da je ostvarite što pre. Kontaktirate sa ljudima sličnih pogleda.

Promenljivog ste raspoloženja, sujetni i nezadovoljni. Mesec koji boravi u Vašem znaku donosi čestu promenu raspoloženja. Tešite se jer je on suviše brz, pa će i ovo stanje prohujati. Mogućnost svađe.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Mislili ste da ste se izborili sa problemom, ali shvatate da Vaše muke tek počinju. Koliko ćete biti sposobni da ih prevaziđete, zavisi od mnogo stvari. Na prvom mestu je odlučnost, a novac je na kraju.

Započinjete novu emotivnu ili poslovnu vezu. O čemu god da se radi biće značajno za dalji tok događaja. Vi tome ne dajete neku važnost. Ozbiljnost događaja shvatamo mnogo kasnije. Budite vredni i strpljivi.

U skladu ste sa sobom, što je redak slučaj. Rezultat takvog stanja je sreća u ljubavi, umetnosti i svim lepim stvarima koje čine život. Razlog je i izuzetna poslovna ponuda od koje, mnogo očekujete.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Postići ćete ono što ste zamislili, ali ćete biti nezadovoljni. Imate osećaj da Vas neko ili nešto stalno koči i da možete mnogo više. Osećaj je subjektivan, pokušajte da ga eliminišete i da više uživate.

Ostvarićete uspešnu finansijsku transakciju. Stvari se iz korena menjaju takvom brzinom da ne možete da se osvestite. Okolnosti Vam idu na ruku. Opustite se i uživajte kad Vam se za to pruža prilika.

U svom ste elementu, radite stvari koje volite, dobro se osećate. Stanje u kojem se nalazite ne želite javno da pokažete. Stidljivi ste kad su osećanja u pitanju. Zbog toga možete imati emotivnih problema.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

   


     


FastCounter by LinkExchange