[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 13. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


12. May 2000 18:15 (GMT+01:00)

Zločin u kancelariji "Base internacional" u Ulici dr Ivana Ribara u Novom Beogradu

Trostruko ubistvo u firmi za prodaju obuće

Usmrćeni vlasnik Nenad Bukinac, njegova supruga Grkinja Pinalopi Papanaku i sekretarica Slađana Jevtić

BEOGRAD - U kancelariji "Base internacional", preduzeća za uvoz i izvoz i veleprodaju obuće, u Ulici dr Ivana Ribara 98 u Novom Beogradu, u petak u prepodnevnim časovima, ubijeni su Nenad Bukinac, vlasnik firme, njegova supruga Grkinja Pinalopi Papanaku i sekretarica Slađana Jevtić (1962).

Na njih je, najverovatnije iz automatskog oružja "hekler", kalibra 9 mm PARA, pucao nepoznati muškarac, koji je posle zločina pobegao, a za sada se ne zna motiv trostrukog ubistva.

Uvozili iz Italije i Grčke

Preduzeće "Base internacional" smešteno je nepune dve godine u prostoriji u kojoj se dogodio zločin. Firma se bavi izvozom obuće, a uglavnom je uvozila iz Italije i Grčke. U Dr Ivana Ribara broj 98 bila je veleprodaja obuće. Takođe, "Base internacional" u asortimanu prodavao na veliko i obuću domaćih proizvođača.

Roditelji troje maloletne dece

Nenad Bukinac i Panalopi Papanaku su imali dva sina i ćerku koji nisu krenuli u osnovnu školu. Pre nekoliko godina su se doselili u novobeogradsko naselje Dr Ivan Ribar. Živeli su u iznajmljenom stanu na sedmom spratu Ulice dr Ivan Ribar 100, čiji je vlasnik u Kanadi. Komšije navode da su bili mirni susedi i da su se svima javljali, ali da se ni s kim iz komšiluku nisu družili. Živeli su skromno, a vozili su "peglicu". Za Bukinca se tvrdi da je završio Elektrotehnički fakultet u Beogradu i da je donedavno, kao kompjuterski operater, radio u Zemunskoj bolnici. Sekretarica "Base internacional" Slađana Jevtić, takođe, živi u Ulici dr Ivan Ribar 118, a komšije koje su bile u prodavnici, tik uz prostorije Bukinčevog preduzeća, kažu da su je videli kako u petak, oko pola osam, dolazi na posao.

Pretpostavlja se da su Bukinac, Papanaku i Slađana Jevtić usmrćeni između 7.30 i 11.45 sati. Istražni organi sumnjaju da je napadač na žrtve ispalio sa ulaznih vrata rafale iz "heklera" sa prigušivačem.

Ubica je pucao prvo na sekretaricu koja je sedela za stolom. Pogodio ju je sa nekoliko hitaca u telo, da bi potom zapucao na supružnike. Njih je pogodio u glavu i telo i oni su smrtno pogođeni pali na pod . Tela je oko 11.45 sati pronašao knjigovođa firme.

Posle zločina ubica je, najverovatnije, obližnjim travnjakom pobegao ka susednim zgradama, ali ga niko od stanara naselja Dr Ivan Ribar nije video.

U kancelariji "Base internacional" nisu pronađene vidljivi tragovi premetačine pa se ne može zaključiti da li je napadač nešto odneo.

Komšije iz višespratnice nisu čule pucnjavu i tvrde da su u ranim jutarnjim satima videli Bukinca i Papanaku kako ispred dragstora u naselju, kao i svako jutro, čekaju u redu za mleko.

Stanari navode da su posle kupovine otišli u stan u kome su živeli na sedmom spratu. Potom su dva sina i kćerku "peglicom" odvezli u vrtić, a zatim oko 7,30 došli u kancelariju.

S. Kraljević


vesti po rubrikama

^hronika

18:15h Trostruko ubistvo u firmi za prodaju obuće u Ulici dr Ivana Ribara u Novom Beogradu
18:25h Suđenje grupi "Pauk" iza zatvorenih vrata
18:50h

Čajetina: Suđenje vozaču "Evropa busa" zbog nesreće u kojoj su poginula tri putnika

19:12h Velika Plana: Pritvorena trojica mladića, osumnjičena da su opljačkali profesora
23:44h Koma zbog lopte
     


     


FastCounter by LinkExchange