[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 11. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


10. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI

Opasnost da u nečemu zastranite je prisutna. To stalno imajte na umu. Iskrsli su problemi u kompletu. Koliko ste spremni da se sa njima suočite zavisi od Vašeg psihičkog zdravlja. Kod većine ono je danas ugroženo.

Od izvesne situacije očekujete više nego što ćete dobiti. Pošto ste po prirodi praktični, neće biti lako. Za lošu procenu sami ste krivi. Ako imate zdravstvenih problema, idite kod lekara.

Želite da neke stvari isterate na čistinu. Napokon se odlučujete na to iako Vam se duže vreme mota po glavi. Odlučni ste jer shvatate da Vam se nerešeni problemi nagomilavaju i koče Vas.

 

RAK LAV DEVICA

Nezadovoljstvo je dobilo zabrinjavajuće razmere. Glavni vinovnik je materijalna situacija koja je dovedena do usijanja. Shvatate da biste bili mnogo mirniji kad bi iza Vas stajao čvršći konto.

Nije Vam lako. Ušli ste u loš period, pa morate da rešavate ne samo aktuelne probleme, već i one zastarele. Ko Vam je kriv kad ste dozvolili da se nagomilaju. Morate se izboriti najpre sa svojom psihom.

Umetnički talenat je izražen, pa se treba usmeriti u tom pravcu. Sa partnerom ste se usaglasili, ali ne možete da budete zadovoljni ukoliko on nastavi po starom. Od njega očekujete da promeni ponašanje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Od nekoga stvarate idola, što može biti po Vas pogubno. Bićete u situaciji da nešto proslavljate. Morate se umerenije odnositi prema sebi jer je zdravlje rovito. Nalazite se u zabludi po mnogim pitanjima.

Nudi Vam se nov posao koji bi trebalo da popuni praznine u finansijama, kojih imate bezbroj. U znaku ste velikih investicija, pa ovu šansu rado prihvatate. Kad imate motiv i novac, zadovoljni ste.

Sve Vam ide od ruke. Za divno čudo zadovoljni ste. Posao nudi nove mogućnosti, porodični odnosi su se usaglasili. Možete da uživate. Pošto su umetničke sklonosti naglašene, uživajte u umetnosti.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Imate osećaj kao da ste preživeli tajfun. Mirni ste, ali su posledice zbivanja poslednjih dana ostavile značajan trag. Zdravlje je počelo da se popravlja, mada je većina problema na nervnoj bazi.

Iako delujete smireno, imate osećaj da ćete da puknete od muke. Napeti ste i nervirate se za svaku sitnicu. Ukoliko ste vozač, morate biti oprezni, pošto u takvom stanju nepažnja može doneti povredu.

Osećanje usamljenosti i odbačenosti je za Vas normalna pojava. Niko Vas ne razume, ali ni Vi ne shvatate druge. Ne udubljujete se u tuđe probleme, jer sledite svoj životni put. Nažalost, susret sa bolesnim osobama!


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

   


     


FastCounter by LinkExchange