[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 9. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


08. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za utorak

OVAN BIK BLIZANCI

Totalna paraliza sistema. Nemate snagu da ništa konkretno preduzmete kako biste razrešili probleme koji Vas muče. Tešite se jer planete ne dozvoljavaju akciju. Budite oprezni, naročito u saobraćaju.

Pred Vama je ozbiljan i naporan dan. Tešite se, jer kad se nađete u sličnoj situaciji profitirate. Pokušajte da radom, upornošću i neobraćajući pažnju na gluposti prevaziđete trenutno nezadovoljstvo.

Današnji dan će biti ispunjen akcijom. Budite hrabri pošto samo tako možete očekivati uspeh koji je neminovan. Ekspanzija Vas prati na svakom koraku, pa ne dozvolite da Vas strah parališe.

 

RAK LAV DEVICA

Nije loše. Mesec, koji se nalazi u sazvežđu Raka, samo pojačava Vaše karakterne osobine: emotivnost i želju za putovanjima. Ukoliko to ne možete da ostvarite, bar se prepustite maštanju o dalekim predelima.

Još ste u minus fazi. Pošto je i račun u banci počeo da se smanjuje morate da štedite. To Lavovima teško pada. Mislili ste da će posao koji ste započeli doneti veću materijalnu i moralnu satisfakciju.

Pošto osećate potrebu za samoćom, bar to nije problem. Pokušajte da se izolujete od okoline jer ćete na taj način ostvariti svoj duševni mir. Uspevate da obavite više poslova sa lakoćom.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Kod Vas se raspoloženje iz dana u dan menja. Juče ste bili dobro raspoloženi da bi danas splasnuli kao balon. Sve vidite crno. Dok ste trošili, bilo Vam je lepo. Sad kad treba da se smirite, teško Vam je.

Nejasnoće su za Vama. Pošto ste intuitivni, shvatate grešku i započinjete poslove na drugačiji način. Slabost organizma je prošla, a novi poslovni projekti vezani za osobe od poverenja Vam donose novac.

Valja iskoristiti ovaj izuzetno uspešan dan. Sve ćete obavljati sa lakoćom, pod uslovom da se ne ulenjite. Prilike ne propuštajte. Kako ne možete imati uspeha na svim poljima, trpe porodica i partner.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Pošto ste shvatili u kakvim ste problemima, ne želite više da trpite. Dosta je bilo uloge mučenika. Želite da na dosadašnji način života stavite tačku. Menjate list, ali je neizvesno dokle. Opametili ste se.

Gde je nestao jučerašnji elan? Pa preterali ste zar ne? Trenutno ste u minus fazi na svim nivoima. Najviše Vas zabrinjava onaj zdravstveni, jer je strah od njega poprimio ogromne razmere. Budite oprezni.

Šta god da se desi ne valja. Nezadovoljni ste i napeti. Mislite da će odlazak na put pomoći da prevaziđete ovo stanje. Ne lupajte glavu nevažnim stvarima, jer možete biti neoprezni i skloni povredama.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:40h Uhapšeni autori "ljubavnog virusa"
   


     


FastCounter by LinkExchange