GLAS JAVNOSTI  

Ambasador M

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 8. maj 2000.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


07. May 2000 20:00 (GMT+01:00)

Na putu od Kanade do Češke preživeo jedući pseću hranu

Rakun pivopija

PRAG - Put od Kanade do Češke, koji je trajao gotovo mesec dana, jedan rakun koji je kao "slepi putnik" nekim slučajem dospeo u plombirani kontejner, preživeo je zahvaljujući pivu koje je pio iz limenki i hraneći se granulama hrane za pse koje je tu pronašao.

Na rakuna su naišli češki carinici iz Pardubica kada su prilikom kontrole otvorili kontejner iz Kanade u kojem je, prema propratnoj deklaraciji, bila dopremljena hrana za pse, nekoliko sanduka piva i jedan privatni automobil, objavile su češke televizijske stanice i dnevnik "Pravo". Iznenađeni carinici uspeli su da uhvate rakuna i malo umire njegov bes tek posle dvoipočasovne dramatične potere po kontejneru.

"Bio je to pravi rodeo. Već smo hvatali podivljale bikove, krave, pse i zmije, ali ovo je bilo potpuno novo iskustvo, jer je ovakav rakun, sa kandžama dugim tri centimetra, prilično opasan", izjavili su ovi "lovci.

Svoj mali separe napravio je na zadnjem sedištu ukrcanog automobila u koji je ušao kroz otvoreni prozorčić. Tokom putovanja izgrizao je i sedište automobila i pokidao njegove uređaje za svetlo. Rakun ć biti prebačen u neki od čeških zooloških vrtova.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:40h

Venčanje Oskarovaca u Las Vegasu

19:50h

Filipinac smislio kompjuterski "ljubavni" virus

19:54h

Fudbalski turnir iseljenika u Pekingu: Jugovići pobedili Ruse

20:00h

Na putu od Kanade do Češke preživeo jedući pseću hranu

20:05h

Zagreb: Hrvati traže legalizaciju lakih droga

   


     


FastCounter by LinkExchange