GLAS JAVNOSTI  

Ambasador M

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 8. maj 2000.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


07. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI

Komplikacije na sve strane. Unapred ste znali šta od trenutne situacije možete da očekujete. To što Vi po svaku cenu želite da postignete nemoguće je Vaš problem. Malo više realnosti nije na odmet.

Izuzetno povoljan dan za pripadnike ovog kreativnog znaka. Inspiracija je svuda oko Vas. Ovih dana su izuzetno jaki kosmobiološki uticaji na Vaš organizam. Od Vas zavisi da li ćete ih iskoristiti.

Loše funkcionišete usamljeni, zato se okrećete društvenom životu. Morate slediti svoj unutrašnji poriv, jer samo tako možete biti zadovoljni. Neke neprijatnosti ste možda mogli da izbegnete.

 

RAK LAV DEVICA

U svom ste elementu, što znači da radite isključivo stvari koje Vam gode. Uspeh je normalno neminovan u šta niste ni sumnjali. Trenutno Vašu pažnju privlače dom i porodica i shvatate koliko Vam znače.

Želite da pobegnete od izvesne situacije. Niste ni slutili koliko ste nedorasli okolini. To što im nudite ni iz daleka nije dovoljno. Sujeta vam je opasno ugrožena. Promena sredine bi Vam prijala!

Nalazite se pred važnim životnim promenama. Krizni period je za Vama a napredak i unapređenje gode svima, pa i vrednoj Devici. Za divno čudo počeli ste da razmišljate o ljubavi. Važno je da znate šta hoćete.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Izvestan problem je za Vama. Napokon možete da dišete punim plućima jer ćete nešto uspešno prebroditi. Strepnja za golu egzistenciju je deo prošlosti. Zarada se povećava ali i izdaci. Budite oprezni.

U stalnom ste iščekivanju da se nešto izuzetno desi. U takvom stanju se obično ništa ne dešava. Zato se opustite i od date situacije mnogo ne očekujte. Bar se nećete razočarati. Pazite na ishranu.

Trenutno ste u fazi filozofiranja i hipoteza. Moć koncentracije je pojačana pa se savetuje nešto konkretnije. Premoreni ste. Okrenite se partneru, on žudi za Vašom pažnjom. Maštate o putovanju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Osećate se inferiorno. Šta to treba da se dogodi da biste pojačali osećanje svoje vlastite vrednosti? Uvek mislite da su drugi bolji, što je daleko od istine. Mogući su zdravstveni problemi ili alergije.

Ko o čemu Vi o ljubavi. Šta da se radi kad ste puni energije. Morate se pripaziti, jer preterivanja u svemu pa i u seksu mogu biti pogubna po zdravlje. Ionako ste kilavi, pa povedite više računa o sebi.

Okruženi ste ljudima koji Vam uopšte ne prijaju. Pošto njih ne možete da promenite, pokušajte da promenite sebe. Pojačajte dozu tolerancije i ne dozvolite da gluposti poremete vaš duševni mir.

     

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:40h

Venčanje Oskarovaca u Las Vegasu

19:50h

Filipinac smislio kompjuterski "ljubavni" virus

19:54h

Fudbalski turnir iseljenika u Pekingu: Jugovići pobedili Ruse

20:00h

Na putu od Kanade do Češke preživeo jedući pseću hranu

20:05h

Zagreb: Hrvati traže legalizaciju lakih droga

   


     


FastCounter by LinkExchange