[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 8. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


07. May 2000 23:00 (GMT+01:00)

Čitaocima

Feljton se nastavlja

Zbog najnovijih beskrupuloznih i protivzakonitih udara Privrednog suda Beograda na matičnu firmu „ABC Produkt" i dnevnu novinu „Glas javnosti" primorani smo da menjamo koncepciju i sadržinu pripremljenih nastavaka feljtona „Da li je Beograd mrtvo more za biznis?".

Od ponedeljka, u nastavku feljtona, upoznaćemo čitaoce sa najnovijim i opet neverovatnim apsolutno protivzakonitim postupcima i odlukama države protiv „ABC Produkta" i naše dnevne novine.

U dosadašnjih jedanaest nastavaka već smo pokazali naličje sudbine stranih investicija u Srbiji, sve prepreke i manipulacije sa kojima se suočavaju strani investitori koji su poverovali da je nekadašnja „zemlja samoupravnog socijalizma" zbog svojih iskustava sa tržišnom privredom i otvorenošću prema svetu, ipak povoljnije tlo za investicije od zemalja istočnog bloka, gde je država bila vrhovni ekonomski arbitar.

U nastavcima koji će uslediti iznećemo nove činjenice o razvlačenju i uništavanju jedne strane investicije na primeru Ronaco Systems-a i ABC „Produkta".


vesti po rubrikama

^feljton

23:00h

Čitaocima: Feljton se nastavlja

   


     


FastCounter by LinkExchange