[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 22. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


21. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Usklađeni ste sa sobom. Pošto Vam prija rad u samoći, toga ćete se pridržavati. Uspeh je više nego moguć. Rasprava na kojoj vodite glavnu reč se po Vas povoljno završava. Okrenuti ste poslu, zadovoljni ste. Potiskujete osećanja, prikrivate nezadovoljstvo. Razloga za nezadovoljstvo ima bezbroj. Glavni uzrok svih problema leži u Vama i nemogućnosti da razumno prihvatite osobu pored sebe. Razočarani ste! Uspešno kontaktirate sa okolinom, što se ne dešava često. Naprotiv, uobičajene su nesuglasice. Družite se mnogo, tako ste sigurniji u sebe. Mnogi Blizanci se upuštaju u ljubavne pustolovine. Zar opet?

 

RAK LAV DEVICA
Okolnosti Vam idu na ruku. Ako iz njih ne uspete da izvučete korist, sami ste krivi. To znači da niste dovoljno aktivni ni praktični. Ne dozvolite da Vas Mesečeve vibracije blokiraju. Povratak samopouzdanja. Pod uslovom da se bavite neobičnim hobijem možete doživeti duhovnu ekspanziju. Natprirodne moći su pojačane, ali i podložnost oslanjanja na lekove i čudne uticaje. Osetljivo zdravlje. Imate sreće jer ste okruženi ljudima u koje možete imati puno poverenja. Šta biste Vi bez njih, ali i oni bez Vas? Očekuju Vas poslovni uspeh i ekspanzija. Zdravlje se konsoliduje. Uskoro ste kao novi.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Nepopravljivi ste optimista, planirate stvari, koje nemaju veze sa stvarnošću. Ali upravo je nastupio momenat kad shvatate da ste mnogo očekivali, a da ste malo dobili. Nasledne zdravstvene tegobe Vas muče Praktična strana života Vam nudi izlaz iz emotivnih problema. Radite i ne zanosite se da ćete tek tako uspeti da razrešite emotivnu problematiku. Biće lakše ako se bavite umetnošću. Moguće su zablude. Uspostavljate i negujete uspešne poslovne kontakte. U tom kontekstu vodite prepisku koja obećava početak velikog posla. Sa saradnicima razmenjujete ideje, a sve u cilju što boljih rezultata.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Uspešni ste po pitanju posla, ali možete da radite i bolje. Nezadovoljni ste samim sobom i razvojem porodično emotivnih odnosa. Izgleda da je nastupio period kada Vam je pukao film. Porodični problemi. Stvarate lažnu predstavu o sebi kao o hladnoj osobi. Potreba za nežnošću je izražena, ali je evidentan strah da ćete ako je zadovoljite izgubiti slobodu. U raskoraku ste sa sobom. Očajni, povlačite se. Po ko zna koji put pretrpećete razočarenje. Ko Vam je kriv, kad se brzo očarate, a zna se šta se tada zbiva. Sada valja ispravljati greške, ne tuđe već one izazvane Vašom lošom procenom i propustima.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

   


     


FastCounter by LinkExchange