[an error occurred while processing this directive]  

Ambasador M

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 15. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


14. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Ponuda za primamljiv posao još uvek važi. Da li imate snage za korenite promene? Važno je da se neke stvari odvijaju više nego povoljno. Iskoristite poslovnu ponudu. Zvezde obećavaju uspeh. Pođite u akciju. Šta može da zagolica pažnju praktičnog i tvrdoglavog Bika. Pa zna se, ljubav! Suviše razmišljate i lupate glavu, da li ste učinili pravilan potez. Tešite se, jer je moglo biti i gore. Emotivna zabluda! Svi koji se konstantno mešaju u Vaše poslove su počeli da Vam idu na živce. Smatrate da ste dovoljno pametni i dorasli situaciji, pa Vam ne treba niko sa strane. Ulažete dodatni napor. Nervozni ste.
 
RAK LAV DEVICA
U celini uzev dobro se osećate, ako izuzmete nerviranja finansijske prirode. Planovi vezani za putovanje su već odavno trebali da se realizuju. Ukoliko nisu, pravo je vreme da počnete da pakujete kofere. Sposobnost brzog reagovanja dolazi do izražaja. Situacija nije ni malo naivna, pa samim tim morate biti dodatno oprezni. Zdravlje je u celini dobro, ako se izuzmu stalno ista nerviranja. Budite tolerantniji. Morate biti u oprezni, zbog mogućnosti povrede. Zdravstveno stanje mnogih pripadnika ovog pomalo hipohondričnog znaka nije najbolje. Nerviranje i nepažnja mogu samo produbiti problem. Izbegnite to.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Pošto je zdravlje loše morate povesti više računa o sebi. To je lako reći, ali ne i sprovesti u delo. Mogući su problemi sa kilažom kao posledicom prekomernog konzumiranja slatkiša. Budite objektivniji! Želja da se nametnete okolini je pojačana. Dokle će to drugi da trpe je veliko pitanje. Niste ni svesni koliko potencirate svoje kvalitete. Pokušajte da na nenametljiv način stavite do znanja svoje vrednosti. Na scenu stupa Vaša bujna mašta. Ona u odreženim situacijama može učiniti čuda. Ali to je ujedno i mač sa dve oštrice. Polažući prevelike nade u neke stvari, možete se razočarati ako se one ne ostvare.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Presporo razmišljate. Dok Vi donesete odluku prođe voz. Savetuje se oprez kad su reči u pitanju, jer njima možete nekome naneti veliko zlo. Neznanje ne opravdava od odgovornosti. Sve se vraća kao bumerang. Sami ne možete, a u društvu loše funkcionišete. Okolini smeta Vaš specifičan proces mišljenja, koji na prvi pogled deluje iritirajuće. Šta da se radi kad ste predvodnik po pitanju naprednih stvari. Sve ili ništa! kod Vas nema sredine. Upravo današnji događaji to potvrđuju. Nude Vam se prilike na sve strane. Svi Vas obasipaju komplimentima primamljivim ponudama. Nemojte da Vas dileme blokiraju.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

   


     


FastCounter by LinkExchange