[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS JAVNOSTI” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 13. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


12. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Pošto ste se naučili pameti, ponašate se racionalno. Doduše, i dalje Vam je jezik brži od pameti, ali to više nije opasno. Nervoza je normalna pojava koju pokušavate da ublažite u druženju sa prijateljima. Analiziraćete tuđe probleme. To Vam neće teško pasti jer na taj način potiskujete svoje. Pošto teško izražavate osećanja, bićete slušalac. Za Vaše nove poduhvate nedostaje Vam samopouzdanje. Aktivno i originalno razmišljate. Sa prijateljima se družite razmenjujući svakodnevnu problematiku i znanja. Pokušajte da sklonost ka kritizerstvu svedete na minimum. Više radite, a manje pričajte.

 

RAK LAV DEVICA
Stalo Vam je do činjenica. Funkcionišete trezveno i hladno sa željom da iz trenutne situacije profitirate. Iako ne ostavljate utisak uspešne osobe, karijera kombinovana sa javnim životom Vam je važna. Sukobi sa familijom. Rodbina Vas je ionako »otpisala«, ali danas će definitivno pokušati da Vas se odrekne. Ništa alarmantno jer ste Vi u interesantnijim stvarima. Biće putovanja. Obuzdajte tvrdoglavost. Svađe sa partnerom su postale sve učestalije. Zapitajte se da niste preterali sa svojim zahtevima i sitničavošću? Ukoliko ste rešili da se bavite politikom ili nekretninama, ušli ste u odličan period.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Period nesporazuma sa partnerom je prošlost. Odlično funkcionišete u tandemu, svesni svih njegovih kvaliteta. Dokle će da Vas drži veliko je pitanje? Na njega niko, ama baš niko, ne može da odgovori. Neka Vas ne iznenadi proširivanje obima poslova. To će uticati na poboljšanje finansijske situacije. Novac Vam je preko potreban, ali do njega možete doći samo marljivim radom. Pazite na ishranu. Uspeh Vas očekuje u svim kreativnim poslovima. Možete se nadati i srećnim finansijskim transakcijama. Po pitanju ljubavi i dece morate biti fleksibilniji. Setite se, ni Vi niste bili cvećka.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Izuzetno povoljan period za trgovinu nekretninama. Ukoliko ste razmišljali na tu temu, pravi je čas da se aktivirate. Čim nešto zaškripi, počinjete da se nervirate i okolo sejete neraspoloženje. U stalnoj ste žurbi. Morate da kontrolišete nervni sistem jer su mogući problemi. Kao propratna pojava javlja se bolest. Mogući stomačni problemi. Savetuje se oprez, ako potpisujete dokumenta. Bićete u situaciji da donesete odluku na brzinu i da nešto presečete. To Vam neće teško pasti jer su u pitanju novac i biznis. Okrećete se povoljnijoj poslovnoj ponudi. Dosta je bilo nepravdi!

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

   


     


FastCounter by LinkExchange