[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS JAVNOSTI” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 8. april 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


07. Apr 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI
Iako je želja za ljubavlju prisutna, najverovatnije je da će se svesti samo na puka maštanja. Stanje nezadovoljstva u Vama stvara bes, a krivac je svako drugi samo ne Vi. Morate biti objektivniji. Shvatili ste sve partnerove mane tako da uzimate od njega ono što može da Vam pruži. To nije bog zna šta, ali se bar ne zanosite. Njegov problem ako veruje da ste sebični. Finansije se na kratko popravljaju. Ako ste fizički razdvojeni od partnera, u mislima ste zajedno. Planirate šta ćete sve da mu kažete kad se budete videli. Normalno, kad se to dogodi, shvatićete da ne treba puno pričati nego raditi.

 

RAK LAV DEVICA
Danas morate mnogo toga da uradite jer ste preuzeli na sebe teret ne samo porodičnih već i poslovnih obaveza. Slobodne trenutke, ako ih imate, provedite sa knjigom ili u prijatnom telefonskom razgovoru. Pokušajte da smirite živce i da ne nasedate na provokacije sa strane. Pošto ste u takvom stanju "nezgodni", lako možete izazvati sukobe većih razmera. Bićete u situaciji da sklapate nova poznanstva. Želite da se družite i pretresate probleme. Ako ne organizujete sedeljku, verovatno ćete biti pozvani u goste. Ako se dobro osećate, a osećaćete se, poziv oberučke prihvatate. Lep glas iz daleka.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Uspešan dan za pripadnike ovog šarmantnog znaka samo ako se bave umetnošću. Čim krenete u surovu stvarnost, nastaju problemi. Zato drage Vage, počnite da se bavite umetnošću. Bićete srećniji i zdraviji. Shvatate da ste živeli u iluzijama što se obožavalaca tiče. Stanje prevarenosti teško podnosite, ali ste sami doprineli da do njega dođe. Razlozi za patnju su ne samo emotivne veća i zdravstvene prirode. Divno se osećate, a kako i ne bi kad živite u iluzijama. Teško Vama kad se spustite na zemlju i shvatite svoje stvarne mogućanosti. Ali za sada treba od života uzeti sve i ne opterećivati se problemima.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Vaš glavni problem je stidljivost. Kad sami ne kažete šta želite, kako ćae to drugi znati. Ako se izražavate na pasivan - umetnički način, možete da izrazite svoje raspoloženje, želje i osećanja. I dalje lutate. Nejasnoće se nastavljaju bilo da ste uspeli da prevaziđete violentnu situaciju ili ne. Drugi bi mnogo teže podneli ovu neizvesnost, Vi se odlično snalazite. Niko ne zna šta se u Vama zbiva. O dobrim međuljudskim odnosima možete samo da sanjate. Ni sa kim se ne uklapate što Vas dovodi do ludila. Počinjete da razmišljate da li je sa Vama sve u redu. Tešite se, jeste, ali ste osetljiviji od drugih.


     


FastCounter by LinkExchange