GLAS JAVNOSTI - Logo  Prvi broj izašao 15. jula 1874. u Kragujevcu
 Beograd Godina II Obnovljeno izdanje
 Sub - Ned 20.-21. februar 1999.
 Broj 252
Izdaje NIP „GLAS“ a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.
Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija
GLAVNE VESTI

Glavne vesti Ostale vesti Feljton Arhiva Pretplata Istorijat Redakcija Kontakt Navigation Bar
Mesec dana posle trostrukog ubistva u selu Miločaj, nedaleko od Kraljeva

Uhapšene ubice tročlane porodice Jerotijević

Uhapšeni Saša Milošević, Dejan Erdoglija i Nebojša Šenk iz okoline Kraljeva

KRALJEVO - Ubice porodice Jerotijević iz sela Miločaja, Saša Milošević (29) iz Žiče, Dejan Erdoglija (28) iz Ribnice i Nebojša Šenk (33) iz Bunjačkog Brda uhapšeni su i saslušani pred istražnim sudijom, rekao nam je juče Milija Kurčubić, sudija Okružnog suda u Kraljevu.

Oni su, kako saznajemo, priznali zločin koji su počinili iz koristoljublja.

NJih trojica su 24. januara nešto posle 18 sati upali u kuću Jerotijevića i na svirep način iz vatrenog oružja ubili Mihaila (48) ispred njegove autolakirerske radnje, njegovu suprugu Mariju (44) i sedamnaestogodišnju kćerku Julijanu. Napadači su im prvo vezali ruke i noge, a zatim preko usta i očiju zalepili selotejp traku.

Majku i ćerku su ubili u spavaćoj sobi pucajući im u glavu. Smrtno ranjen Mihailo je preminuo u kraljevačkoj bolnici, dok su majka i ćerka ostale na mestu mrtve.

Nesrećnu sudbinu izbegao je jedino Mihailov sin Saša, koji nije bio kod kuće. Tog kobnog dana u posetu Jerotijevićima je došao Mihailov brat Savo sa suprugom i prijateljima i u kući zatekao stravičan prizor. Razbojnici kada su videli da neko dolazi, nisu uspeli da pretresu celu kuću, već su premetačinu izvršili samo u spavaćoj sobi i nakon toga pobegli preko obližnje livade. Za njima je potrčao Savo, brat ubijenog, ali su ubice pucale i u njega. Pogodile u parkirani automobil i pobegle. Kako nezvanično saznajemo, jedan od osumnjičenih radio je kod ubijenog Mihaila u lakirerskoj radnji, i desetak dana pre ubistva vratio je oko četiri hiljade maraka koje je dugovao.

D. Gavrilović


Pretraživanje GLASA JAVNOSTI!

powered by FreeFind


[ Glavne vesti | Ostale vesti | Feljton | Arhiva | Istorijat | Redakcija | Pretplata | Kontakt ]
www.glas-javnosti.co.yu
webmaster@glas-javnosti.co.yu

Copyright © 1999 NIP „GLAS“
All Rights Reserved.