GLAS JAVNOSTI - Logo  Prvi broj izašao 15. jula 1874. u Kragujevcu
 Beograd Godina II Obnovljeno izdanje
 Utorak 09. februar 1999.
 Broj 242
Izdaje NIP „GLAS“ a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.
Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija
GLAVNE VESTI

Glavne vesti Ostale vesti Feljton Arhiva Pretplata Istorijat Redakcija Kontakt Navigation Bar
Nova serija napada albanskih terorista na Kosovu i Metohiji

Pet leševa za 24 časa

PRIŠTINA - Napadi albanskih terorista na Kosovu ne prestaju. Na periferiji Đakovice juče ujutro oko 7 sati, pronađena su tela Sabahete Zeka (17) i Džemailja Smaćija (20). NJih dvoje su ubijeni iz vatrenog oružja. Prema prvim nalazima istrage pogođeni su sa više projektila, najverovatnije ispaljenih iz automatske puške, potvrđeno nam je u đakovičkom SUP-u. Istraga o ovom zločinu je u toku.

Juče ujutru takođe u 7,30 sati na putu između Đakovice i sela Trakanjić, u izrešetanom automobilu „lada" Đ - 243-16 pronađeno je telo muškarca između 25 i 30 godina. Policija i istražni organi u prisustvu članova Verifikacione misije OEBSa izvršili su uviđaj i u toku je proces identifikacije stradalog.

Pretprošle noći, oko ponoći, u đakovičku bolnicu je prebačen Skender Lekaj (1974) iz Donjeg Novog Sela. Lekaj je iz vatrenog oružja ranjen u glavu i ruku. Prema izjavama dežurnih lekara, Lekaj je teško ranjen i lekari se bore za njegov život. Policija traga za počiniocima zločina.

Preksinoć, oko 22,30 sati, na putu Priština - Uroševac, blizu sela Livađe, opština Lipljan, pored kolovoza, pronađeno je telo muškarca, starog oko 30 godina, ubijenog iz vatrenog oružja. Prema prvim nalazima istrage on je ubijen s leđa sa dva hica. U toku je identifikacija poginulog, kao i istraga o zločinu.

Pored reke u selu Kriva Reka, opština Kačanik, prekjuče oko 17 sati, pronađen je leš muškarca, ubijenog najverovatnije iz vatrenog oružja. U toku je uviđaj i o ovom zločinu.

R.Barjaktarević


Pretraživanje GLASA JAVNOSTI!

powered by FreeFind


[ Glavne vesti | Ostale vesti | Feljton | Arhiva | Istorijat | Redakcija | Pretplata | Kontakt ]
www.glas-javnosti.co.yu
webmaster@glas-javnosti.co.yu

Copyright © 1999 NIP „GLAS“
All Rights Reserved.