GLAS JAVNOSTI - Logo  Prvi broj izašao 15. jula 1874. u Kragujevcu
 Beograd Godina II Obnovljeno izdanje
 Sreda 27. januar 1999.
 Broj 231
Izdaje NIP „GLAS“ a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.
Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija
OSTALE VESTI

Glavne vesti Ostale vesti Feljton Arhiva Pretplata Istorijat Redakcija Kontakt Navigation Bar
Perica Ognjenović put Madrida poneo želje hrvatskog reprezentativca

Srneća leđa za Davora Šukera

Kratko je trajao boravak u Beogradu bivšeg kapitena Crvene zvezde Perice Ognjenovića. Nova nada madridskog Reala proteklih dana završio je sve formalnosti u našem glavnom gradu i juče otputovao u Madrid.

Vatreno krštenje u dresu kraljevskog kluba trebalo bi da bude sutra u kup- utakmici protiv Viljareala (prvi meč 2:0 za Real).

- I ja se tome nadam, ali ne zavisi od mene, već od trenera Gusa Hidinka - po malo umoran izjavio je, prilikom odlsaka sa beogradskog aerodroma Perica Ognjenović.

- U Madridu mi još preostaje da pronađem stan. To sam prepustio menadžeru Branku Vekiću. Bitno je da je sve završeno i da mogu da se okrenem profesionalnim obavezama. Perici će društvo u Madridu praviti i devojka Jelena, ali i poslastica „srneća leđa" iz hotela „Jugoslavija", kao i kasete Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića... Specijalno za prvog golgetera Mundijala, Davora Šukera.

- Kada sam se vraćao u Beograd Davor me je zamolio da mu donesem kasete naše narodne muzike, jer je izuzetno ceni, ali i „srneća leđa" iz „Jugoslavije", koja ne može da zaboravi. Sve se to već nalazi u koferima. Na žalost „leđa" su morala da budu bez šlaga, koji bi se tokom transporta otopio - kaže Perica.

Đ.MatiĆ

 


Pretraživanje GLASA JAVNOSTI!

powered by FreeFind


[ Glavne vesti | Ostale vesti | Feljton | Arhiva | Istorijat | Redakcija | Pretplata | Kontakt ]
www.glas-javnosti.co.yu
webmaster@glas-javnosti.co.yu

Copyright © 1998 NIP „GLAS“
All Rights Reserved.