GLAS JAVNOSTI - Logo  Prvi broj izašao 15. jula 1874. u Kragujevcu
 Beograd Godina II Obnovljeno izdanje
 Petak 22. januar 1999.
 Broj 227
Izdaje NIP „GLAS“ a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.
Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija
GLAVNE VESTI

Glavne vesti Ostale vesti Feljton Arhiva Pretplata Istorijat Redakcija Kontakt Navigation Bar
Aleksandar Vučić, ministar informisanja Srbije

Voker mora da ode

Pravoslavna inkvizicija

Komentarišući inicijativu sveštenstva i monaštva Raško-prizrenske eparhije o izopštavanju predsednika SRS, Vojislava Šešelja, iz SPC, Vučić je to ocenio kao „uvođenje inkvizicije".

- Odakle nekom ideja da iz naše crkve izopšti gospodina Šešelja a samim tim i nekoliko stotina hiljada članova naše stranke koji su svi vernici, samo zato što se usprotivio politikantstvu nekog sveštenog lica.

 

BEOGRAD - Vilijem Voker ima đon umesto obraza pošto želi da ostane u zemlji u kojoj ga niko ne želi. NJegovo ponašanje je sramno, naročito od kada je izmislio zločine, izjavio je na konferenciji za štampu SRS ministar informisanja, Aleksandar Vučić. Prema njegovim rečima, šef misije „mora da ode iz naše zemlje".

- Ukoliko ne ode, postavlja se pitanje zašto je uopšte donošena odluka o njegovom proterivanju iz SRJ. Pored Vokera, u našu zemlju ne sme da uđe ni predsednica Haškog suda, Luiz Arbur. Interesantno je da je ona pokušala da uđe u našu zemlju bez ikakvih Papira dok je nekim našim poslanicima zabranjen ulazak u njihove zemlje i to sa vizom. Ovaj sud se, inače, na primeru RS pokazao kao sud nečasti i nema šta da traži na Kosovu, rekao je Vučić. Ulazak SPO u Saveznu vladu, Vučić je okarakterisao kao „veliku grešku". „ U Saveznoj vladi sada će sedeti neozbiljni ljudi koji su pri tom nepatriotski nastrojeni i koji će uticati na funkcionisanje federalnih vlasti".

V. Đorđević

Pretraživanje GLASA JAVNOSTI!

powered by FreeFind


[ Glavne vesti | Ostale vesti | Feljton | Arhiva | Istorijat | Redakcija | Pretplata | Kontakt ]
www.glas-javnosti.co.yu
webmaster@glas-javnosti.co.yu

Copyright © 1999 NIP „GLAS“
All Rights Reserved.