GLAS JAVNOSTI - Logo  Prvi broj izašao 15. jula 1874. u Kragujevcu
 Beograd Godina II Obnovljeno izdanje
 Sub - Ned 16.-17. januar 1999.
 Broj 222
Izdaje NIP „GLAS“ a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.
Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija
GLAVNE VESTI

Glavne vesti Ostale vesti Feljton Arhiva Pretplata Istorijat Redakcija Kontakt Navigation Bar

Pevač Mišo Kovač pokušao samoubistvo

ZAGREB (Tanjug) - Pevač Mišo - Mate Kovač, poznat i na prostorima prethodne Jugoslavije, pokušao je samoubistvo pucajući sebi u grudi. Prema onome što danas opširno piše zagrebačka štampa Kovač je pokušao da se ubije juče kasno popodne u iznajmljenom stanu iz pištolja marke „bereta".

NJega je ranjenog pronašao menadžer, posle čega je prebačen u bolnicu „Rebro". Dežurni lekar te bolnice kaže da pevač nije u životnoj opasnosti. Mišo Kovač, široj publici poznat po pesmama „Proplakaće zora" i „Ja više nemam razloga da živim", proteklih godina je proživljavao teške porodične drame.

Posle smrti sina Edija koji je kao ratni dobrovoljac u 16. godini života izvršio samoubistvo, Kovač se promenio. Bio je uporan u pokušaju da otkrije razloge smrti sina a, kako podseća štampa, njegove optužbe sezale su i do samog državnog vrha.

Samoubistvo sina nagrizlo mu je i brak, tako da se razišao sa ženom Anitom Baurinom, nekadašnjom mis Jugoslavije, i počeo da živi sa astrologom Silvijom Kontekalvi-Marković.

U poslednje vreme ni pevačka karijera mu nije išla baš najbolje, pa u svemu tome treba i tražiti razloge za pokušaj samoubistva. Kovačeva kćerka Ivana kaže da je njen otac bio u depresivnom stanju i da je uzimao tablete, a i njoj i supruzi Aniti je nekoliko puta rekao da će da se ubije.

Pretraživanje GLASA JAVNOSTI!

powered by FreeFind


[ Glavne vesti | Ostale vesti | Feljton | Arhiva | Istorijat | Redakcija | Pretplata | Kontakt ]
www.glas-javnosti.co.yu
webmaster@glas-javnosti.co.yu

Copyright © 1999 NIP „GLAS“
All Rights Reserved.