GLAS JAVNOSTI - Logo  Prvi broj izašao 15. jula 1874. u Kragujevcu
 Beograd Godina II Obnovljeno izdanje
 Petak 15. januar 1999.
 Broj 221
Izdaje NIP „GLAS“ a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.
Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija
GLAVNE VESTI

Glavne vesti Ostale vesti Feljton Arhiva Pretplata Istorijat Redakcija Kontakt Navigation Bar
Zoran Đinđić, predsednik DS, demantuje informaciju „Studija B"

Karić nas nije izbacio

BEOGRAD - Niti znam da je Bogoljub Karić preksinoć priredio večeru u „Interkontinentalu", niti sam dobio poziv da dođem, niti bih išao i da sam ga dobio - rekao nam je juče Zoran Đinđić lider Demokratske stranke povodom vesti koju je objavila televizija „Studio B", a prema kojoj je on, zajedno sa Milanom Panićem i Dušanom Mitevićem, izbačen sa tradicionalne novogodišnje večere „Braće Karić".

Markovićev debeli obraz
- Najbolje govore rezultati. Neko ko iza sebe ima takvu politiku koja je zemlju ruinirala mora imati tako debelu kožu da pomene reč izdajnik jer većih plaćenika od Markovića i njegovih prijatelja nema - poručio je Đinđić Ivanu Markoviću povodom optužbi koje mu je uputio portparol JUL.

 

Kako nam je Đinđić objasnio on je u sredu uveče bio na večeri sa Panićem u restoranu „Interkontinentala" radi dogovora o skorom odlasku lidera Saveza za promene u Moskvu. Pred kraj sastanka priključio im se i Mitević, a zatim su sva trojica krenuli iz hotela. U holu „Interkontinentala" sreli su Bogoljuba Karića sa kojim su se samo pozdravili i nastavili svojim putem.

- Iza svega očigledno stoje nastojanja SPO da se dodvore vlasti radi konačnog ulaska u Saveznu vladu. U njihovim međusobnim odnosima važnija je mržnja prema istom neprijatelju nego međusobna ljubav - zaključio je Đinđić.

M. T.

Pretraživanje GLASA JAVNOSTI!

powered by FreeFind


[ Glavne vesti | Ostale vesti | Feljton | Arhiva | Istorijat | Redakcija | Pretplata | Kontakt ]
www.glas-javnosti.co.yu
webmaster@glas-javnosti.co.yu

Copyright © 1999 NIP „GLAS“
All Rights Reserved.