GLAS JAVNOSTI - Logo  Prvi broj izašao 15. jula 1874. u Kragujevcu
 Beograd Godina II Obnovljeno izdanje
 Sreda 13. januar 1999.
 Broj 219
Izdaje NIP „GLAS“ a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.
Vlajkovićeva br. 8,
Beograd, Jugoslavija
GLAVNE VESTI

Glavne vesti Ostale vesti Feljton Arhiva Pretplata Istorijat Redakcija Kontakt Navigation Bar
Predsednik Crvene zvezde otkriva detalje pregovora sa našim slavnim internacionalcem

Džajić čeka Dejino da

Savićević će se izjasniti do kraja sedmice. U planu ugovor na šest meseci

Uzbuđenje pristalica crveno - bele boje izazvano dolaskom Vlade Divca u redove košarkaškog tima sa Malog Kalemegdana, nije se čestito stišalo, a „delijama"je ovog puta rukovodstvo fudbalskog kluba serviralo novi razlog za oduševljenje. Najava mogućnosti povratka Dejana Savićevića u Crvenu zvezdu, aktivirala je vulkan u navijačkim dušama... Telefoni u LJutice Bogdana juče su se usijali, stizali su pozivi sa svih strana, a pitanje samo jedno: hoće li Dejo, zaista, ponovo obući dres kluba sa kojim je osvojio sve što se osvojiti moglo?

- Bio bih presrećan kad bih ovog momenta mogao da kažem kako smo postigli dogovor sa Dejanom Savićevićem. Umesto toga, reći ću samo da smo razgovarali, da postoji obostrano izražena želja o nastavku saradnje i da će nam Dejan krajem ove ili početkom naredne sedmice saopštiti šta je odlučio - otkriva detalje pregovora sa asom, predsednik kluba Dragan Džajić.

Od kada datira Vaša ideja o angažmanu Dejana Savićevića? - Da bih silno želeo da ga opet vidim u Zvezdi, rekao sam mu za vreme meča Jugoslavija - Republika Irska. Napomenuo sam tada da su mu u slučaju izostanka sporazuma sa Milanom ili nekim drugim klubom, vrata „Marakane" širom otvorena.

To što je kroz njih i prošao, praktično znači da ste mogli lako da pronađete zajednički jezik? - Dejan ima ponude od nekih italijanskih i jednog kluba iz Meksika. Međutim, s obzirom da nije rekao sve u dresu reprezentacije, jasno mu je da bi igranjem u Beogradu najviše dobio, jer bi tako bio na oku selektora Milana Živadinovića.

Intimno, šta predosećate, kako će Genije da prelomi? - Jedno je sigurno: šanse da postane naš član veće su nego pre dva meseca kad smo prvi put kontaktirali. Ukoliko se ne desi nešto neočekivano, moj utisak je da neće odoleti izazovu ponovnog oblačenja crveno - belog dresa.

U slučaju pozitivnog odgovora, na koji vremenski rok bi glasio ugovor? - Najmanje na šest meseci, s tim što ćemo se potruditi da traje i duže- naglasio je na kraju razgovora Dragan Džajić.

M. Plazinić

Pretraživanje GLASA JAVNOSTI!

powered by FreeFind


[ Glavne vesti | Ostale vesti | Feljton | Arhiva | Istorijat | Redakcija | Pretplata | Kontakt ]
http://www.glas-javnosti.co.yu
webmaster@glas-javnosti.co.yu

   

Copyright © 1998 NIP „GLAS“
All Rights Reserved.


FastCounter by LinkExchange